Demi Masa

Tuesday, 26 February 2013

#210 Tengok Kak Ton, Comey Tak!








Ade pernah anda semua lihat iklan kakton tu?

Seriously, aku rasa nak gelak guling-guling bila tengok iklan tu.

"Produk kak ton memang berkesan, tengok kak ton.. Comey taaaakkkkkkkkkk"

Dan dengan penuh semangat yang lain pon menjawab;

"Comeyyyy kak tooonnnnnnnnnnnnn"

Sabor aje lah **urut dada**

Kat pesbuk siap ade page ok untuk tagline tuh! Tapi tak ramai lagi pun yang like.. Heheh..


Kat twitter jangan cakap lah, memang jadi bahan punya..



Kelas kak ton!

Memang tak dinafikan la, bagi umur orang macam kak ton tu, dia masih anggun.

Tapi kan, ori ke wajah tu kak ton oi? Keh keh keh :p



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

12 comments:

  1. Mak takde banyak duit nak jadi comey macam Kak Ton... ;-)

    ReplyDelete
  2. haha...nak jual barang kena ada semangat mcm kak ton tu,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. keyakinan juga penting selain semangat... :D

      Delete
  3. mendapat liputan meluas.... fofular kak ton..ahaksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi......suara kak ton menjadi igauan :D

      Delete
  4. mahal tu.......mcm ne nak comei......wife den tegur....tudung dia singkat sgt...ahakz

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..sekotak rm220......nak chantek, apa pon sanggup kekdahnye...hihihi...

      Delete
  5. owh, si umar dgn umairah tu ye?? hehehe, comey...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umar dengan Umaira tu produknya, yang feeling comey tu kak ton...hehehehe

      Delete
  6. menggelatar jiwa dengar iklan tu.. my senior siap ckp "geli nk muntah" hmmm camne tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, muntahkan saja....nak tak nak terpaksa layankan iklan tu...hik3

      Delete